Kim Jong Un for website

Gerespecteerde leider Kim Jong Un is de huidige leider van de Democratische Volksrepubliek Korea (DPRK). Hij houd de volgende titels “General Secretary of the Workers’ Party of Korea” “Chairman of the Central Military Commission” en “President of the State Affairs Commission”. Hij is ook een lid van het voorzitterschap van de “Politburo of the Workers Party of Korea”.

Kim Jong Un’s loyaliteit aan de revolutie en Juche ideologie is grenzeloos. Hij heeft een uitstekende aanleg voor leiderschappelijk vermogen, en heeft weergaloze moed en populaire eigenschappen. Dankzij zijn veredelende loyaliteit en morele verplichting, werd een nieuwe fase geopend in de uitvoering van het vereeuwigen van de leider.

Dienovereenkomstig blijft het stralende beeld van Genreaal Kim Jong Il, in hart en geest van het Koreaanse volk. Door zijn energieke ideologische en theoretische activiteiten formuleerde Kim Jong Un de revolutionaire ideologie van de grote leiders als Kimilsongisme-Kimjongilisme, en hij leidt het Koreaanse volk over de weg van Songun en de weg van Socialisme.

Op 13 Maart 2013, toen de situatie van het Koreaanse schiereiland kritiek begon te worden door de constante pogingen tot oorlog van de United States, een plenaire vergadering van de “Central Committee of the Workers’ Party of Korea” werd toen gehouden. Op deze vergadering stelde Kim Jong Un een nieuwe strategische lijn voor en teglijkertijd was hij bezig de nucleaire strijdkrachten uit te breiden.

Hierdoor kon hij het socialistische Korea nog sterker maken tot de hoogste graad. Hij leidde de natie’s nucleaire strijdkrachten naar de overwinning en veranderede zo de natie tot een Juche georienteerde nucleaire grootmacht.

Door vast te houden aan het Juche principe van zelfredzaamheid en zelfontwikkeling heeft het Koreaanse volk monumentale bouwwerken gebouwd voor hun welzijn en hief felle vlammen van de industriele revolutie in de nieuwe eeuw, en werden de grenzen van wetenschap en technologie verlegd tot hoog niveau. Ze hebben verbluffende successen bereikt op het gebied van wetenschap, onderwijs, literatuur en kunst, en sport, hierdoor waren ze in staat geraakt om een kenniseconomie en een beschaafde socialistische grootmacht op te bouwen in zo’n korte tijd.

Kim Jong Un koestert het levenslange motto van de grote leiders die in mensen als in de hemel geloofden, en beheert de politiek door de belangen van het volk voorop te stellen en hen te respecteren en lief te hebben om hun mooie dromen en idealen tot werkelijkheid te maken. Hij toont vaderlijke genegenheid en vertrouwen in de mensen om het servicepersoneel en andere mensen stevig rond de partij te verzamelen.

De traditionele eendrachtige eenheid van het land is geconsolideerd op basis van zijn veredelende kijk op kameraden en wapenbroeders. Alle mensen delen hetzelfde lot met hun leider, het bevorderen van de revolutie hand in hand en schouder aan schouder met hem. Dankzij zijn onwrikbare vastberadenheid om het land te herenigen, boekt de nationale hereniging snel vooruitgang. Hij heeft de oorlogskoven van de imperialisten gedwarsboomd en een uitstekende bijdrage geleverd aan het waarborgen van wereldweide vrede en stabiliteit en het bevorderen van de zaak van onafhankelijkheid voor de mensheid waardoor hij internationale erkenning kreeg als het grote voorbeeld van gerechtigheid.

Als weespiegeling van de unanieme wil en wens van het volk werd Kim Jong Un verkozen tot Voorzitter van de Arbeiderspartij van Korea en voorzitter van de Commissie Staatszaken van de DPRK, en hij werd bekroond met de titel Marshal van de DPRK.