Wie zijn wij?

KFA Netherlands maakt deel uit van de Internationale DPRK Friendship Association en is opgericht door President Marcel van Stralen. Meneer van Stralen was eerst voorzitter van KFA Nederland dat een deel uitmaakte van de Internationale KFA Organisatie o.l.v Alejandro de Benos. Helaas is gebleken dat Alejandro de Benos een bedrieger is. Hij staat Internationaal gesignaleerd en staat op de FBI’s “Most Wanted” lijst. Hij heeft onze President Marcel van Stralen al vanaf het begin geprobeerd te censureren en hij heeft hem zelfs geprobeerd orders te geven de Europese privacy wet te schenden. Onze President heeft deze orders genegeerd om onze leden te beschermen en zichzelf. 

In September 2022 werd Kameraad Marcel op schandalige wijze uit de KFA gegooid. Helaas voor Alejandro bleef Kameraad Marcel KFA Nederland runnen met succes en dat zonder vast te zitten aan dictator Alejandro. Meneer Alejandro kan helaas  niet zo goed tegen zijn verlies en heeft toen emails verstuurd met prive gegevens en leugens over Marcel van Stralen. Onze President heeft toen direct stappen genomen en is naar Wit-Rusland vertrokken. Op die manier kan hij verzekeren dat KFA Netherlands blijft bestaan zelfs als de corrupte regering het verbied. 

“KFA Nederland is nog steeds succesvol maar dat komt enkel door onze geweldige trouwe leden. Ik Marcel van Stralen ben erg trots op wat er is bereikt en het feit dat jullie mij nog steeds steunen ondanks de sabotage van Alejandro en de leugens die hij heeft verspreid zegt wel iets over hoe sterk wij Nederlanders zijn. “Wij zijn de DPRK’s soldaten die diep in vijandelijk terrein opereren onder de zwaarste omstandigheden!”. Ik heb er alle vertrouwen in dat samen met alle leden wij een verschil kunnen maken in de relaties tussen de DPR Korea en Nederland. Wij accepteren iedereen die een supporter is van Songun politiek en het Juche idee of eenieder die interesse heeft in de Koreaanse cultuur en tradities.”

Marcel Van Stralen, 

President KFA Netherlands

 Founder and President of the DPRK Friendship Association

Wat willen wij bereiken

 • De realiteit van de DPR van Korea laten zien.
 • Het verdedigen van de onafhankelijkheid en socialistische constructies in de DPR van Korea.
 • Het leren van de cultuur en geschiedenis van het Koreaanse volk.
 • Actief meewerken aan de reunificatie van het Koreaanse schiereiland. (Noord en Zuid)
 • Het ontmaskeren van anti DPRK Propaganda.
 • Het houden van zogenaamde “Pickets” “demonstraties” bij bijvoorbeeld de Us ambassade en de NOS (Nepnieuws Onder Staatstoezicht).

Activiteiten

 •  Openbare tentoonstellingen van de DPR Korea (foto’s, video’s, muziek…).
 • Conferenties en ontmoetingen over de Koreaanse historie, samenleving en andere aspecten.
 • Consultatie in diplomatie en bedrijfsleven, Radio, TV en andere media programma’s.
 • Culturele uitwisseling met verschillende landen.
 • Linken van contacten met verenigingen/bedrijven/ personen geintereseerd in de DPR Korea.
 • Nauwe samenwerkingen met andere Officiële Pro DPRK Organisaties (behalve KFA onder leiding van Alejandro de Benos.
 • Verspreiding van KFA flyers (leaflets).
KFA NL Logo

Wordt lid van KFA Nederland!!!

Gebruik volgend Email adres: intelorgsec@kfanetherlands.org

Van links naar rechts Alan Bolon, Dermot Hudson, Marcel van Stralen